×

Sporočilo

Informacija o piškotkih

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej EU e-Privacy Directive dokument

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

V torek, 13. marca 2018, so se učenci osmošolci, ki so obiskovali Turistični krožek pod mentorstvom Martine Strelec in Sandre Pentek, v Mariboru udeležili državnega tekmovanja Turizmu pomaga lastna glava. Gre za 32. vseslovenski festival mladih, kjer so se učenci naše šole predstavili na turistični tržnici na temo Kultura in turizem.

6. februarja se je v Dobrovniku odvijal Medšolski otroški parlament na temo Šolstvo in šolski sistemi, kjer so šole na temo predstavile svoje dejavnosti. Našo šolo so uspešno zastopali Tia Mate, Pia Pucko in Niko Horvat. Iskrene čestitke!

Člani šolske skupnosti

Ura literature z naslovom Jókai v preteklosti in danes v knjižnici DOŠ I

V petek 16. februarja 2018 smo praznovali v naši šolski knjižnici Dan madžarske proze. Programa je ponudila Regionalna Knjižnica Deák Ferenc iz Zalaegerszega.

Končno smo le dočakali sneg in se naužili zimskih radosti. Ponedeljek, 12. 2. 2018, smo prvošolci izvedli 2. športni dan, šaljive športne igre na snegu. 

Več slik...

V torek so se učenci naše šole odpravili na pustno povorko po Lendavi.

Imeli so dva postanka. Pri mestni hiši so jih pogostili s krofi, na ploščadi pred Klubom študentov Lendava, kjer so pustne maske tudi zarajale, pa s čajem.

Za sodelovanje se zahvaljujemo Občini Lendava in Klubu študentov Lendava.

Več slik...

FaLang translation system by Faboba