×

Sporočilo

Informacija o piškotkih

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej EU e-Privacy Directive dokument

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Na DOŠ I Lendava je bila svečana podelitev priznanj in knjižnih nagrad ob prazniku Dneva madžarskega jezika v čitalnici šolske knjižnice 13. novembra 2017. Na natečaju ob Dnevu madžarskega jezika je sodelovalo 128 učencev madžarske narodnosti, 64 nižje in 64 višje stopnje, ki se učijo madžarskega jezika kot jezika materinščine.

V petek, 27. 10.2017 smo izvedli evakuacijsko vajo za učence od 6. do 9. razreda. Predpostavka za vajo je bila, da je v učilnici 18 na 5. hodniku izbruhnil požar in da so v učilnici ter na hodniku ostali poškodovani in ujeti učenci. Učenci in učitelji so nemoteno in hitro zapustili šolsko zgradbo ter se zbrali na evakuacijskem mestu.

Šolski izbor Pomurskega recitatorskega tekmovanja smo priredili 24. in 25. oktobra 2017 v šolski čitalnici. V dveh dneh se je zvrstilo veliko dobrih recitatorjev, ki so nastopili pred tričlansko žirijo. Naslednji krog tekmovanja za učence, ki so bili po izboru žirije najboljši, bo 30. novembra in 1. decembra v Dolgi vasi.

A sklopu popoldneva za nadarjene učence smo si letos v Čakovcu ogledali znamenitosti dinastije Zrinskih, 10. oktobra 2017 v sodelovanju z ostalini pomurskimi dvojezičnimi osnovnimi šolami.

Več slik...

V soboto, 21. 10. 2017, smo v sklopu projekta Zdrav življenjski slog izvedli Pohod v neznano. Zbrali smo se pred šolo in se odpravili na pot proti potoku Ledava. Ogledali smo si naravne lepote ob in v potoku.

FaLang translation system by Faboba