×

Sporočilo

Informacija o piškotkih

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej EU e-Privacy Directive dokument

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

V ponedeljek, 17.9.2018, so učenci 6. in 8. razreda v okviru projekta Večjezičnost obiskali podjetje Daihen Varstroj. Učencem je podpredsednik uprave v japonščini predstavil japonsko kulturo in osnovne značilnosti podjetja Daihen Varstroj. Prisotna je bila prevajalka, ki je tolmačila v slovenščino.

Naši učenci so tudi v letošnjem šolskem letu preizkušali svoje »male sive celice«.  Našo šolo sta na predtekmovanju, ki je potekalo 12. 9. 2018 na OŠ Križevci zastopali dve ekipi. Prvo ekipo so sestavljali Buda György Kepe, Arjun Varga in Niko Horvat, drugo pa Miha Pintarič, Črtomir Kelenc in Maja Gjerek.

Obiskal nas je policist.

Več slik...

Prvi šolski dan so se prvošolčki zbrali v veliki telovadnici naše šole, kjer jih je pričakala predstava Sedem pik. Po zabavnem programu so bili sprejeti v šolsko skupnost. V spremstvu svojih učiteljic so šli v matične učilnice, kjer so se posladkali s torto.

 

Več slik...

 

FaLang translation system by Faboba