×

Sporočilo

Informacija o piškotkih

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej EU e-Privacy Directive dokument

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

V sredo, 13.3.2019 so se učenci naše šole udeležili posamičnega državnega prvenstva OŠ v badmintonu v Mirni, na dolenjskem. Našo šolo so zastopali: Anel Hac Györköš, David Gabor oba iz 9.c, Žiga Doler iz 8.b, Nika Bedič iz 8.c, Sara Tot iz 8.b in Laura Horvat iz 9.b. Sara in Laura sta nastopali v kategoriji nelicencirani. Nika Bedič je, tako kot lani, osvojila 3. mesto. Čestitamo!

Več slik...

V nedeljo, 10. marca so prvošolci PŠ Gaberje in učenke DOŠ I Lendava sodelovali na svečani prireditvi ob madžarskem narodnem prazniku.

Več slik...

Tudi v Gaberju so maškare pregnale zimo.

Več slik...

V sredo, 6. 3. 2019, je šolska gledališka skupina teater.smo premierno predstavila svojo novo gledališko predstavo z naslovom Tik tak. Predstava prikazuje nekaj perečih problemov današnje družbe, ki pa se rešujejo prepočasi.  

Iskrene čestitke igralcem in mentoricama.

Več slik...

V četrtek, 7. marca 2019, je v Ljubljani potekalo finalno državno tekmovanje v streljanju z zračnim orožjem. Učenca naše šole sta v kategoriji starejši učenci in učenke dosegla odlične rezultate:

  • Nina Zver, 8. b, je dosegla 7. mesto in
  • Milán Galambos, 7. b, prav tako 7. mesto.

Čestitamo.

Več slik...

FaLang translation system by Faboba