×

Sporočilo

Informacija o piškotkih

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej EU e-Privacy Directive dokument

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Učenci naše šole so se 6. decembra 2018 udeležili  tekme za svetovnega pokal v biatlonu za ženske na 15 km. Spremljanje tekme nam je omogočila Zavarovalnica Triglav. Organizacijski odbor Pokljuka pa je za učence pripravil pester spremljevalni program (nastopala sta Nipke in Challe Salle) in srečanje s slovenskimi biatlonci.

Več slik...

Učenci naše šole so se udeležili pohoda proti zasvojenosti. S tem pohodom želimo tudi pokazati, kako lahko koristno izkoristijo svoj prosti čas. Večina otrok preveč časa preživi pred računalniki, televizorji, telefoni...

Več slik...

V torek, 20. novembra se je nekaj učencev naše šole udeležilo likovne delavnice.  Učenci so ustvarjali z zunanjim sodelavcem, likovnim pedagogom gospodom  Abramušićem  in učiteljem likovne umetnosti na naši šoli Matejem Zupaničem. Ustvarjali so na temo vrednote naše šole.

16. novembra smo v okviru dneva slovenske hrane tudi na naši šoli obeležili tradicionalni slovenski zajtrk.

Tudi letošnji tradicionalni slovenski zajtrk je bil sestavljen iz domačega kruha, mleka, masla, medu in jabolka. Vsa postrežena živila so bila pridelana v Sloveniji.

Sedmošolci smo se letos novembra odpravili v šolo v naravi v Sečo, kjer smo preživeli 5 zelo aktivnih in zanimivih dni. Med drugim smo se naučili veslati v kanuju, šivati vrečke za sol, streljati z lokom, postaviti bivak, raziskovati Piran malo drugače in še veliko drugega. Več kot besede bodo povedale fotografije v galeriji.

Več slik...

FaLang translation system by Faboba