×

Sporočilo

Informacija o piškotkih

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej EU e-Privacy Directive dokument

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Z učenci 1. razreda smo se odpravili na izlet na Goričko, kjer smo si na eko-socialni kmetiji Korenika ogledali domače živali, spoznali zelišča in dišavnice v zeliščnem vrtu, si naredili domač sok s poprovo meto in meliso ter se najedli okusnih kruhkov z zeliščnimi namazi. Prav tako so učenci zamesili testo in oblikovali pirine rogljičke.

Več slik...

Dobra volja, sonce, polni nahrbtniki… to je drugošolce popeljalo 12. 6. 2018 v Boračevo. In kaj smo tam počeli? Občudovali, hranili in izvedeli veliko zanimivosti o živalih v živalskem vrtu Sikaluzoo.

Več slik...

 

Na šolski spletni strani smo objavili katalog učbenikov in katalog delovnih zvezkov, učil in potrebščin za šolsko leto 2018/19. Učenci bodo kataloga prejeli tudi v papirni obliki. 

Katalog učbenikov 2018-19

Katalog delovnih zvezkov in učil 2018-19 - Lendava

Katalog delovnih zvezkov in učil 2018-19 - Gaberje

Učenci sedmega razreda so imeli športni dan  in so spoznavali nekatere športe ter se preizkusili v njih.

Več slik...

Da je Tajska res raznolika ter zgodovinsko, geografsko in kulturno zelo bogata dežela, smo spoznali na zanimivem predavanju Szeréne Jambor, bivše učenke naše šole, ki nas je obiskala v ponedeljek, 7.6.2018. Učenci 8. in 9. razredov so poslušali potopisno predavanje v angleškem jeziku z naslovom »Treasures of Thailand«. Zahvaljujemo se Szeréni za doživeto in zanimivo predavanje.

Več slik...

FaLang translation system by Faboba