×

Sporočilo

Informacija o piškotkih

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej EU e-Privacy Directive dokument

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Naši učenci so tudi v letošnjem šolskem letu preizkušali svoje »male sive celice«. Našo šolo sta na predtekmovanju, ki je potekalo 13. 9. 2017 na OŠ Gornja Radgona zastopali dve ekipi. Prvo ekipo so sestavljali Arjun Varga, Maja Gjerek in Tine Sobočan, drugo pa Črtomir Kelenc, Niko Horvat in Aljaž Slavin.

1. septembra zjutraj so se na ploščadi naše šole zbrali učenci od 2.-9. razreda. Po oddelkih so z razredniki odšli v matične učilnice in pričeli s poukom v novem šolskem letu.

Več slik...

 

1. septembra so si učenci od 2.-5. razreda ogledali predstavo Knedl, ki jo je za učence odigral bivši učenec naše šole Danilo Ivanuša. Predstavo je podarilo podjetje Varis Lendava d.o.o., za kar se jim zahvaljujemo.

Več slik...

Prvi šolski dan so se prvošolčki zbrali v veliki telovadnici naše šole, kjer jih je pričakal pester program učencev podružnične šole iz Gaberja in predstava Čudežni pralni stroj Miškinega gledališča. Po zabavnem programu so bili sprejeti v šolsko skupnost. V spremstvu svojih učiteljic so šli v matične učilnice, kjer so se posladkali s torto.

več slik...

 

Dragi učenci, spoštovani starši!

 

Počitnice se bližajo h koncu. V petek, 1. 9. 2017, se bomo ponovno srečali in začeli novo šolsko leto.

 

Učence od 2. do 9. razreda pričakujemo ob 7.45 na šolski ploščadi, kjer vas bodo pričakali ravnateljica in učitelji.

Učence 2. in 3. razreda PŠ Gaberje pričakujemo v Gaberju.

 

Učenci, ne pozabite na šolsko torbo, potrebščine in copate!

 

Že prvi šolski dan imate lahko šolsko kosilo. Starše in učence prosimo le, da svoje namere glede prehrane prvi šolski dan do 9. ure sporočijo otrokovemu razredniku.

 

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

 

Kolektiv DOŠ I Lendava

 

 

FaLang translation system by Faboba