×

Sporočilo

Informacija o piškotkih

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej EU e-Privacy Directive dokument

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Letos smo za našo zaključno prireditev izbrali lendavsko Gledališko in koncertno dvorano. Na začetku proslave smo se spomnili na naš državni praznik, dan samostojnosti, nato je ravnateljica šole podelila priznanja učencem, ki so med letom dosegala vidne rezultate na raznih tekmovanjih. Mladinski pevski zbor nam je zapel venček pesmi, nato pa se je skupina 7 et 9 s pesmijo Vlada Kreslina zahvalila učiteljici Tatjani Vajda za mnogoletno delo v naši ustanovi.

Tik pred počitnicami so si učenci 2. razredov ogledali razstavo Hundertwasserja in Hasegawe na lendavskem gradu. Po ogledu njunih umetniških del, so učenci poustvarjali arhitekturna dela znanega avstrijskega umetnika.

Več slik...

V ponedeljek, 24. 6. 2019, je bila na naši šoli proslava ob dnevu državnosti in ob zaključku šolskega leta. Program je bil zelo raznolik. Učenci razredne stopnje so predstavili delček tistega, kar so se naučili tekom šolskega leta. Prireditev sta povezovali petošolki Staša in Lara.

V četrtek, 20.6.2019, so se učenci 1. in 2. razreda s čudovito proslavo predstavili staršem.

Več slik...

DOŠ II Lendava je v sredo, 19.6.2019,  organizirala Srečanje OPB oddelkov osnovnih šol, katerega smo se udeležili tudi mi, in sicer z otroki 2. razreda, ki obiskujejo športne urice. Na srečanju smo se imeli zelo lepo. Veliko smo ustvarjali, se igrali in tekmovali v športnih igrah.

FaLang translation system by Faboba